- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγγενείς της 11χρονης επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο πριν την απολογία του
Έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου
Ηλεία: Συγγενείς και πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο - Έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου
Στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου βρέθηκαν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το patrisnews υπήρξε μεγάλη ένταση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τον 37χρονο καθ' ομολογίαν δολοφονία έφτασε στο σημείο προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για την απολογία του.
Τόσο συγγενείς της 11χρονης αλλά και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το δικαστικό μέγαρο και επιτέθηκαν στο περιπολικό με στόχο τον 37χρονο.
Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, επιχείρησαν να τον πλησιάσουν με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να μεταφέρουν τον 37χρονο στο εσωτερικό του κτιρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.