- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία 11χρονης - Ηλεία: Ο 37χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε χωράφι και τη σκότωσε - Ο δολοφόνος είναι θείος του θύματος
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ένας 37χρονος ομολόγησε πως μαχαίρωσε και σκότωσε την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου που αγνοείτο το τελευταίο 24ωρο από τη Μυρτιά Ηλείας. Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε σε χωράφι.
Η ανήλικη βρέθηκε δολοφονημένη στον κάμπο της Ηλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών όλα συγκλείνουν ότι ο καθ' ομολογία δολοφόνος τής αφαίρεσε τη ζωή της ανήλικης μαχαιρώνοντας τη. Τα σημάδια στο λαιμό, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος είναι θείος του κοριτσιού.
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ο 37χρονος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του στο χωράφι και τη σκότωσε
Ο 37χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτός που πήρε με το αυτοκίνητο του την 11χρονη, την οποία οδήγησε στο χωράφι, όπου και τελικά τη δολοφόνησε.
Ο 37χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, παρόλα αυτά, κυκλοφορούσε ελεύθερος. Οι αστυνομικοί στην Ηλεία βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς φοβούνται τυχόν αντίποινα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, όχι μόνο προς την πλευρά του δράστη, αλλά και προς τις αρχές, οι οποίες τον είχαν συλλάβει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, αλλά κατάφερνε να ξεγλιστρά και να μένει ελεύθερος.
Στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, αύριο, Τρίτη το πρωί αναμένεται να απαντηθεί και εάν η ανήλικη κακοποιήθηκε σεξουαλικά, εκτός από τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.