- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Χειροπέδες σε 61χρονο στο Κερατσίνι που αναρτούσε βίντεο με απειλές κατά πολιτικών
Στο σπίτι του βρέθηκε οπλοστάσιο
Κερατσίνι: Σύλληψη 61χρονου για απειλές κατά πολιτικών - Στο σπίτι του βρέθηκε οπλοστάσιο
Ένας 61χρονος άνδρας συνελήφθη στο Κερατσίνι από την ΕΛ.ΑΣ.. Ο 61χρονος θεωρείται ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων, λόγω ανάρτησης σε πλατφόρμα κοινοποίησης βίντεο μέσα από τα οποία απειλούσε πολιτικούς της Σουηδίας, ενώ είχε στην κατοχή του οπλισμό για τον οποίο είχε ανακληθεί η άδεια κατοχής του.
Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κατασχέθηκε ο οπλισμός που βρέθηκε στην κατοικία του.
Κερατσίνι: Ο 61χρονος είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 31-5-2024 στο Κερατσίνι, 61χρονος αλλοδαπός και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, διότι στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) τυφέκια, (2) πιστόλια, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, (3) διόπτρες, σιγαστήρας και (9) φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες, για τα οποία οι Σουηδικές Αρχές είχαν ανακαλέσει την άδεια κατοχής του, καθότι θεωρούνταν ύποπτος για τέλεση αδικημάτων».
Όπως διαπιστώθηκε, ο 61χρονος διέμενε στη χώρα μας τουλάχιστον ένα χρόνο, χωρίς να έχει προβεί στην προβλεπόμενη διαδικασία δήλωσης κατοχής τους στις ελληνικές αρχές, ούτε ήταν σε θέση να τεκμηριώσει ότι ασκούσε δραστηριότητα ως σκοπευτής ή κυνηγός. Οι Σουηδικές αρχές προχώρησαν στην ανάκληση της άδειας κατοχής του οπλισμού, διότι κρίθηκε ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων, καθώς είχε κοινοποιήσει βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με απειλητικό περιεχόμενο για πολιτικά πρόσωπα της χώρας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.