Ελλαδα

Ξεσπά ο Καλλιάνος για συναδέλφους του: Νάρκισσοι μετεωρολόγοι βρίσκουν την ευκαιρία να ακουστεί το όνομα τους

Με αφορμή τις προγνώσεις για την «Ψυχρή Λίμνη»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος
Ο Γιάννης Καλλιάνος κατά των νάρκισσων μετεωρολόγων για τη Ψυχρή Λίμνη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Καλλιάνος κατά των «νάρκισσων μετεωρολόγων» για την πρόγνωσή του σχετικά με την «Ψυχρή Λίμνη»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ξεσπά κατά συναδέλφων του μετεωρολόγων, σχετικά με τις προγνώσεις του για την «Ψυχρή Λίμνη». 

«Σε λίγο καιρό, αν συνεχιστεί αυτή η φαιδρή κατάσταση, η επιστήμη της πρόγνωσης του καιρού θα γελοιοποιηθεί πλήρως. Μαζί της κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν και οι εναπομείναντες επιστήμονες που ασχολούνται με υπευθυνότητα. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Ο Καιρός πουλάει ως θέμα, οι σελίδες στο διαδίκτυο αδημονούν για κλικ και ορισμένοι νάρκισσοι Μετεωρολόγοι βρίσκουν την ευκαιρία να ακουστεί το όνομα τους», αναφέρει αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος και προσθέτει: «Εγώ ντρέπομαι πολύ για όλο αυτό που συμβαίνει και το δηλώνω δημόσια γιατί κάποιοι (ηθελημένα: Δηλαδή κιτρινίζουν για να ακουστούν ή άθελά τους: Δηλαδή δεν έχουν ιδέα από πρόγνωση) κοροϊδεύουν τον κόσμο». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Όλες τις προηγούμενες μέρες ο κόσμος με ρωτούσε: Αυτή η «Ψυχρή Λίμνη» που είπαν τα κανάλια, οι σελίδες και τα ραδιόφωνα ότι θα έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο, θα φέρει καταστροφικές βροχές και πολύ κρύο; Έχουμε προετοιμαστεί!

Δεν έχει σημασία να αναφέρω δημόσια τι απαντούσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που επηρεασμένοι από αυτή την είδηση, με ρωτούσαν γεμάτοι απορία.
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Σε λίγο καιρό, αν συνεχιστεί αυτή η φαιδρή κατάσταση, η επιστήμη της πρόγνωσης του καιρού θα γελοιοποιηθεί πλήρως. Μαζί της κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν και οι εναπομείναντες επιστήμονες που ασχολούνται με υπευθυνότητα. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Ο Καιρός πουλάει ως θέμα, οι σελίδες στο διαδίκτυο αδημονούν για κλικ και ορισμένοι νάρκισσοι Μετεωρολόγοι βρίσκουν την ευκαιρία να ακουστεί το όνομα τους. Είναι μια "σχέση" αλληλεξάρτησης. Οι σελίδες δίνουν τη χαρά σε κάποιους νάρκισσους Μετεωρολόγους για δημοσιότητα και αυτοί οι νάρκισσοι Μετεωρολόγοι "κιτρινίζουν" από ελαφρώς έως πολύ την πληροφορία για να "παίξει" σίγουρα σε σελίδες του διαδικτύου. Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, εφόσον η είδηση μιας σχεδόν «καταστροφικής μεταβολής του καιρού» παίζει ψηλά στο διαδίκτυο, έρχονται και οι ειδήσεις των τηλεοπτικών σταθμών που σκοπό έχουν να ενημερώσουν τον κόσμο για αυτό που έρχεται, και σωστά σκέφτονται βέβαια, απλά δεν ξέρουν ότι όλο αυτό είναι FAKE λόγω της ναρκισσιστικής διάθεσης ορισμένων με σκοπό να φανούν.

Και έτσι η ζωή συνεχίζεται και είμαστε όλοι μας μια ωραία παρέα, εκτός βέβαια από τους πολίτες που για άλλη μια φορά περίμεναν «Ψυχρές Λίμνες» και δεν είδαν τίποτα άλλο πέρα από τοπικές νεφώσεις και 28°C και που για πολλοστή φορά δεν ενημερώθηκαν σωστά. Εγώ ντρέπομαι πολύ για όλο αυτό που συμβαίνει και το δηλώνω δημόσια γιατί κάποιοι (ηθελημένα: Δηλαδή κιτρινίζουν για να ακουστούν ή άθελά τους: Δηλαδή δεν έχουν ιδέα από πρόγνωση) κοροϊδεύουν τον κόσμο. Άλλοι συνάδελφοι νιώθουν ντροπή ή περιμένουν την επόμενη ψιχάλα για να ακουστεί πάλι το όνομα τους και να ικανοποιήσουν τις ναρκισσιστικές τους διαθέσεις; Οι σελίδες θα συνεχίσουν να "τρίβουν τα χέρια τους" αναμένοντας με αγωνία τον επόμενο νάρκισσο η με υπευθυνότητα θα επιλέξουν από ποιόν/ποια θα μεταφέρουν την πληροφορία;

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει επομένως. Αλλά ξέρετε κάτι; Αν δεν έχεις τις κατάλληλες βάσεις ταπεινότητας από μικρός, αν μόλις μεγαλώσεις και έχεις το δημόσιο βήμα, ε, θα τον βγάλεις τον ναρκισσισμό σου. Τέλος, ιδιαίτερη ντροπή προκαλεί και το εξής φαινόμενο: Κάποιες σελίδες, επίτηδες, φουσκώνουν τα λεγόμενα κάποιου Μετεωρολόγου βασιζόμενοι για παράδειγμα σε μια του φράση ώστε να βγάλουν την είδηση. Πολύ κακώς! Ο καιρός δεν αποτελεί ρεπορτάζ για το τι φορέθηκε στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι. Είναι κάτι άλλο, κάτι σοβαρό, κάτι επιστημονικό και δεν πρέπει κάποιοι να "παίζουν" μαζί του.

Όλες τις προηγούμενες μέρες ο κόσμος με ρωτούσε : Αυτή η «Ψυχρή Λίμνη» που είπαν τα κανάλια, οι σελίδες και τα ραδιόφωνα...

Posted by Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ on Sunday, May 26, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.