- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Καλλιάνος: Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου
«Δε θα ξεχάσω το βλέμμα της μητέρας μου όταν της είπα ότι ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε» ανέφερε
Καλλιάνος: Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου - «Δε θα ξεχάσω το βλέμμα της μητέρας μου όταν της είπα ότι ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε» ανέφερε
Μαίνεται η «μάχη» μεταξύ του Γιάννη Καλλιάνου και γιατρών στο «Αττικόν» για τη νοσηλεία του πατέρα του που πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή. Νωρίτερα, η οι Έλληνες Αγγειοχειρουργοί έστειλαν ανοιχτή επιστολή προν τον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «ανθρωποφαγία εις βάρος των γιατρών».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε αποκλειστικά στο Mega και την εκπομπή «Live News» για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας του. Μάλιστε ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης επιμένοντας πως ο πατέρας του έπρεπε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω της επιβαρυμένης υγείας του.
Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλλιάνος
«Όλοι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις, κανείς δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Ήρθε κάποιος από αυτούς; Όχι. Θέλω να πω ότι δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από το νοσοκομείο.
»Ο πατέρας μου πήγε στα επείγοντα και περίμενε 5 ώρες σε ένα ράντζο. Όταν ο πατέρας μου έσβηνε και κατέρρεε ο οργανισμός του ζήτησα μόνο αν του παρασχεθεί η υποστήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει. ΜΑΦ ή ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση. Δεν ζήτησα διασωλήνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου»
«Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πώς μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60”. Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».
«Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου», σχολίασε.
«Δεν ήξερα πώς να το πω στη μητέρα μου. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και την έπαιρναν για να την συλλυπηθούν. Της έπαιρνα το κινητό από το χέρι για να μη το σηκώσει», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το χρονικό του συμβάντος
Πώς ένα κτίριο που στέγαζε τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής (ΚΟΑ) του ΚΚΕ έγινε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων
Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου, εθελοντές και 9 πυροσβεστικά οχήματα
Μετά από απόφαση του υπουργού ΥΠΕΝ Σταύρου Παπασταύρου
Η διακράτηση των εργαζομένων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις ελληνικές επιχειρήσεις
Ένα πρότυπο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως προσβάσιμο - Τον Σεπτέμβρη ανοίγει τις πόρτες του
Η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση έχει πλέον οριοθετηθεί - Παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς
Τι προβλέπει το σχέδιο εκκένωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.