Ελλαδα

Από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά ξεκινά ο τελικός του UEFA Europa Conference League

Μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τελικός UEFA Europa Conference League: Ξεκινά από το Θησείο και την πλατεία Κοτζιά - Μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με πλούσιο πρόγραμμα

Η Αθήνα, διοργανώτρια πόλη του τελικού του UEFA Europa Conference League, καλεί οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζήσουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος, συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Από σήμερα, Παρασκευή 24.05 έως την Τετάρτη 29.05, ένα γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League, ύψους 2.5 μέτρων θα εκτίθεται στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο.

Το γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League θα εκτίθεται στην πλατεία Κοτζιά

Παράλληλα, την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00-22.00 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 10:00-18:00 στην Πλατεία Κοτζιά θα στηθεί το Φεστιβάλ Φιλάθλων. Την έναρξη του UEFA Europa Conference League Fan Festival θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον πρεσβευτή του τελικού, Τραϊανό Δέλλα, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Αθηναίων.

Το Φεστιβάλ Φιλάθλων είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και να παίξουν ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5x5, υπό τους ήχους γνωστών DJs. Οι Έλληνες legends, οι πρωταθλητές του Euro 2004, θα σκοράρουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00 σε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ Φιλάθλων του UEFA Europa Conference League είναι διαθέσιμες στον επίσημο Οδηγό Εκδηλώσεων και μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.