- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μενίδι: «Άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή»: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος γυναικοκτόνος
Όσα είπε στους αστυνομικούς - Παρακολουθούσε την 40χρονη για πολύ καιρό
Γυναικοκτονία Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος - Όσα είπε στους αστυνομικούς - Παρακολουθούσε την 40χρονη για πολύ καιρό
Αμετανόητος παραμένει ο 50χρονος που κατηγορείται πως δολοφόνησε με 17 μαχαιριές την πρώην σύντροφο του σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι τα ξημερώματα της Πέμπτης (17.5). «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 50χρονος οικοδόμος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να μεταχθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του για τη γυναικοκτονία.
Γυναικοκτονία Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος
Ο φάκελος της υπόθεσης ήταν έτοιμος από χθες το μεσημέρι και αναμενόταν χθες να γίνει η μεταγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όμως αυτό δεν το επέτρεπε η κατάσταση του, αφού όταν εντοπίστηκε στον 1ο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Αργά χθες το βράδυ συνήλθε και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, σοκάροντας τους με την κυνικότητα του: «Το αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ. Ήξερα τι ώρα πηγαίνει στο κατάστημα που δουλεύει και χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι και πήγα στο σημείο από το οποίο ήξερα ότι θα περνούσε για να πάει στη δουλειά της. Μόλις είδα ότι φθάνει, την πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του.
Ο 50χρονος E. D. αρκετό καιρό παρακολουθούσε την πρώην σύντροφο του: έστηνε καρτέρια σε δρόμους που οδηγούσαν στην εργασία της, έναν φούρνο στον οποίο εργαζόταν ώστε να προσφέρει τα αναγκαία στα δύο της παιδιά, ένα αγόρι 16 ετών και ένα κορίτσι 15 ετών.
Χθες, Πέμπτη το πρωί, ο 50χρονος φαίνεται πως πήγε αποφασισμένος για το έγκλημα. Είχε μαζί του το κουζινομάχαιρο. Μόλις είδε στην οδό Πάρνηθος την 40χρονη E. D. την πλησίασε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, διαπληκτίστηκαν για λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά ο κατηγορούμενος, τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να το «καρφώνει με μανία στο σώμα της μητέρας των παιδιών του. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να φώναζε: «θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω».
Γυναικοκτονία Μενίδι: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές
Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπίστωσε πως το θύμα έφερε 17 μαχαιριές. Μεταξύ αυτών, υπήρχαν και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Όμως ο 50χρονος οικοδόμος, φαίνεται πως είχε έρθει αποφασισμένος. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 40χρονη και μάλιστα, άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στο κορμί της.
Τραγική φιγούρα, η 15χρονη κόρη της E. που βοήθησε στην αναγνώριση της σορού δίνοντας φωτογραφία της μητέρας της στους αστυνομικούς. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε μεθυσμένος από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπύρας και χρειάστηκαν ώρες έως ότου συνέλθει. Όταν πλέον μπορούσε να επικοινωνήσει, εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός για το έγκλημα. «Τον ενοχλούσε που η πρώην σύντροφος του είχε προχωρήσει τη ζωή της. Δεν μπορούσε να το δεχθεί, αφού επί σειρά ετών ο ίδιος έκανε κουμάντο στη ζωή της ίδιας και των παιδιών τους και ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το δεχθεί», ανέφερε αξιωματικός που συμμετείχε στην υπόθεση.
Διαβάστε επίσης → Βίντεο - ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Υπήρξε μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και συνιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Το θέατρο, η καριέρα στο εξωτερικό, ο αντιδικτατορικός αγώνας και η πολιτική
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.