Ελλαδα

Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι

Τον χτύπησε με το σφυρί για να γλιτώσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χωράφι με σιτηρά
(φωτογραφία αρχείου) © ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι - Τον χτύπησε με το σφυρί για να γλιτώσει

Μία 62χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από 23χρονο στο χωράφι της σε περιοχή της Αχαΐας, όπου είχε μεταβεί για να μαζέψει τη σοδειά. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι αρχικά ο άνδρας την πλησίασε για να της ζητήσει δουλειά, ωστόσο, στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος για να τη βιάσει.

Αχαΐα: 62χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο σε χωράφι

Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα από το χωριό Νιφορέικα ήταν μόνη της στο χωράφι όταν ο 23χρονος άρχισε να την πλησιάζει. Ο άνδρας προσπάθησε να την προσεγγίσει ζητώντας της δουλειά. Όταν η 62χρονη του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει, αυτός της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και όπως καταγγέλλει η 62χρονη, τη βίασε.

Η γυναίκα πάλεψε για να σωθεί, κατάφερε να φτάσει και να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη και έτσι η 62χρονη γλίτωσε και άρχισε να τρέχει. Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, με την 62χρονη να προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d19whe74on9d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.