Ελλαδα

Eνέδρα θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Βύρωνα με έναν νεκρό

Αναβάτες μοτοσυκλέτας έβαλαν κατά αυτοκινήτου

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βύρωνας: Πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου - Ένας νεκρός 

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας αποδίδουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία ενός 32χρονου Αλβανού υπηκόου μέσα στο όχημα του στο Βύρωνα, νωρίτερα σήμερα το βράδυ.

Οι δύο δολοφόνοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φαίνεται πως παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα τον στόχο τους. Μόλις ο νεαρός Αλβανός έφτασε στην πλατεία Λαζάρου, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, οι δράστες τον πλησίασαν από το παράθυρο του οδηγού και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο 32χρονος Αλβανός υπήκοος έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε η νεαρή σύντροφος του, η οποία υπέστη σοκ από το φονικό.

Οι δολοφόνοι κατάφεραν και διέφυγαν με τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Ζωής να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη τους. Για τους αστυνομικούς, πρόκειται για ένα ακόμη ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ των μαφιόζικων συμμοριών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό, ειδικά μετά την εν ψυχρώ δολοφονία με δεκάδες βολίδες από καλάσνικοφ και πιστόλι του ανθρώπου που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν». Η δολοφονία του είχε γίνει στον Νέο Κόσμο στις αρχές Ιανουαρίου. Έκτοτε, οι συμμορίες που λυμαίνονται τα νυχτερινά κέντρα και αναζητούν ένα επιπλέον μερίδιο από τα έσοδα της νύχτας, φαίνεται πως έχουν ανοίξει λογαριασμούς η μια με την άλλη, για το ποια θα επικρατήσει.

Αυτό ωστόσο που ανησυχεί τους αστυνομικούς είναι πως η δολοφονία του 32χρονου Αλβανικής καταγωγής άνδρα, έγινε σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Βύρωνα, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και οδηγών οχημάτων και μοτοσικλετών. Από τύχη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, δεν υπήρξαν και άλλοι τραυματίες, άσχετοι με την αντιπαλότητα θύματος και δραστών.