Ελλαδα

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν;» - Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα έναν μήνα μετά τη δολοφονία της

Οι προσπάθειες που κάνει ο 39χρονος γυναικτόνος να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δολοφονημένη 28χρονη Κυριακή Γρίβα
Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπά ο πατέρας της © Facebook

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπά ο πατέρας της - Οι προσπάθειες που κάνει ο 39χρονος γυναικτόνος να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ένας μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και ο πατέρας της ξεσπά για την προσπάθεια από την πλευρά του γυναικοκτόνου να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπά ο πατέρας της

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής είπε ότι η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η συνεδρία διήρκησε δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από τρεις τεχνικούς συμβούλους και έναν διορισμένο ψυχίατρο από τον δολοφόνο της Κυριακής. Ο δράστης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται το έγκλημα που διέπραξε και επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος.

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πώς γίνεται αυτό;», είπε στο Star ο πατέρας της Κυριακής και πρόσθεσε: «Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; Είκοσι οκτώ χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά». 

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελετημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;», σημείωσε ο πατέρας της Κυριακής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d12r7wmnwajd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.