Ελλαδα

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά το σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς και την παράσυρση των 5 ατόμων

Παραμένει διασωληνωμένο το 5χρονο παιδί σε κρίσιμη κατάσταση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τροχαίο -Πειραιώς: Βίντεο-ντοκουμέντο μετά το σοβαρό τροχαίο

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο ντοκουμέντο, λίγες στιγμές μετά τη μοιραία παράσυρση 5 ατομών στην οδό Πειραιώς.

Το βίντεο δημοσίευσε η εκπομπή Live News, το οποίο αποτυπώνει τις στιγμές λίγο μετά που ένα ΙΧ που παρέσυρε δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος και σοκαρισμένοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Μ. Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Ποια είναι η κατάσταση του μικρού αγοριού - Τι είπαν οι γιατροί

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη συνέχεια στο Παίδων Αγ. Σοφία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αδέλφια του, ένα αγόρι 10 ετων και ένα κορίτσι 8 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγ. Σοφία όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμό τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 53χρονη και η 33χρονη νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα γόνατος και κνήμης αντίστοιχα.