- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό έξω από κέντρο στο Μαρούσι
Δύο εκ των συλληφθέντων είναι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν
Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό έξω από κέντρο – Ένταλμα για τη σύλληψη του δράστη του φονικού
Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο εκ των συλληφθέντων είναι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν ο ένας στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο δεύτερος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς ήταν στρατιώτης. Ο τρίτος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Όπως γνωρίζουμε έχει ταυτοποιηθεί και ο δράστης της φονικής επίθεσης κι αναζητείται από την αστυνομία ώστε να συλληφθεί, πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Γεραφέντης και συμπλήρωσε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα.
Σημειώνεται ότι ο απολογισμός της συμπλοκής είναι ένας νεκρός και δύο τραυματίες -ο ένας σοβαρά- ενώ το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.
Μαρούσι: Πώς έγινε το περιστατικό
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα. Εκεί ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιον από τους εμπλεκόμενους στον καυγά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση. Παράλληλα συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο της συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβώσουν πώς ακριβώς έγινε αυτή η αιματηρή συμπλοκή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.