Ελλαδα

Η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας - Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες

Δείτε τον χάρτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες - Δείτε τον χάρτη

Μποτιλιάρισμα και δυσκολίες καταγράφονται τώρα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως τα ΚΤΕΛ και κατόπιν με χαμηλές ταχύτητες έως τη Λαχαναγορά του Ρέντη.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Γέρακα και από την Περιφερειακή οδό προς τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από τη λεωφόρο Αλίμου έως και τη Μαρίνα Φλοίσβου και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Προβλήματα και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί μέχρι Λίμνη Κουμουνδούρου και κατόπιν στο ύψος του Ασπροπύργου. Μεγάλα προβλήματα και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου στα δύο ρεύματα στο ύψος της περιοχής Αγία Τριάδα. Προβλήματα στην Κατεχάκη προς Καρέα και από περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το ύψος του ΟΑΚΑ.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην άνοδο της Συγγρού από τη Λαγουμιτζή μέχρι τη Διάκου.

Δυσκολίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα. Δύσκολη η Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια καθώς και η Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Η κίνηση τώρα στην Αθήνα - Δείτε τον χάρτη

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.