Ελλαδα

Στο «κόκκινο» Κηφισός, Παραλιακή και Αχιλλέως

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Αχιλλέως © Eurokinissi

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Αχιλλέως - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από τη γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ και κατόπιν χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή λόγω και τροχαίων νωρίτερα.

Μποτιλιάρισμα και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το πάρκο Φλοίσβου και από το ύψος του ΣΕΦ έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Προβλήματα και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά και του Ασπροπύργου. Δυσκολη και η είσοδος από το Παλατάκι και τον Κηφισό. Προβλήματα στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Φυλής μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού μέχρι και την έξοδο της Κηφισίας.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, του ΟΑΚΑ και απο Φάρο ψυχικού μέχρι και την Πανόρμου. Ομοίως στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το ύψος του ΟΑΚΑ.

Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Κατεχάκη/Κανελλοπούλου από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Προβλήματα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα προς τον σταθμό Μετρό Ελληνικό.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή προς Διάκου. Προβλήματα στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου στα δύο ρεύματα αλλά και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια αλλά και στην οδό Μάρνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ