Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κατεχάκη και Λεωφόρο Σχιστού

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κατεχάκη και Λεωφόρο Σχιστού - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από την γέφυρα Λυκόβρυσης ως τα ΚΤΕΛ κι εν συνεχεία με χαμηλές ταχύτητες ως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Ασπρόπυργο ανά τμήματα.

Επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και κατόπιν από το ύψος του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης ως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Αυξημένη κίνηση και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος των σταθμών Μετρό Άλιμος και Ελληνικό και στην άνοδο από το σταθμό του Μετρό Ηλιούπολη και μέσω της Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και κατόπιν μετά το πρώτο νεκροταφείο προς την Αρδηττού.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό έως Σύνταγμα και στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος της Νέας σμύρνης μέχρι και τη Διάκου.

Δύσκολη η Αχιλλέως και η Σταδίου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ύψος της Φιλοθέης έως την Πανόρμου. Ομοίως στην κάθοδο από Κατεχάκη έως Αγία Βαρβάρα.

Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων κατά μήκος του χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το ύψος του Ζεφυρίου έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού και το ύψος της Αγίας Παρασκευής αλλά και την Ανθούσα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ