- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κατερίνα Βρανά: Το post για «τα 7 χρόνια επιβίωσης» - Η ανάρτηση της stand up comedian
Τα «7 χρόνια επιβίωσής» της γιόρτασε η Κατερίνα Βρανά και μοιράστηκε με τους followers της φωτογράφιες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.
Η γνωστή stand up comedian είχε στις 15 Απριλίου τα γενέθλιά της αλλά γιόρτασε και την 23η Απριλίου αφού είναι «η μέρα που σχεδόν πέθανα», όπως γράφει.
Στην ανάρτησή της, η Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται να γιορτάζει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα τις δύο σημαντικές αυτές ημερομηνίες στη ζωή της, κρατώντας μάλιστα ένα μπαλόνι με τον αριθμό «7». Αριθμός, ο οποίος αντιστοιχεί στα χρόνια από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.
«15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε - 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!», έγραψε η Κατερίνα Βρανά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.