- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα καπνιστής πέστροφας μετά από καταγγελία
Η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes διαπιστώθηκε σε προϊόν της επιχείρησης «Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ Ο.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ» από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών του ΥΠΑΑΤ, σε συνέχεια διερεύνησης καταγγελίας που υποβλήθηκε στον ΕΦΕΤ.
Κατόπιν τούτου η επιχείρηση ανακάλεσε προληπτικά τα εξής προϊόντα της:
- «Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 23.01.2024 έως και 10.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.05.2024 έως και 08.08.2024).
- «Καπνιστή Μαριναρισμένη Πέστροφα Καρπενησίου (φιλέτο)», με εμπορική ονομασία «frésco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 09.04.2024 (ημερομηνία λήξης από 21.08.2024 έως και 05.11.2024).
- «Καπνιστή Πέστροφα Καρπενησίου (ολόκληρη)», με εμπορική ονομασία «fresco» και ημερομηνία παραγωγής από 24.01.2024 έως και 28.03.2024 (ημερομηνία λήξης από 22.07.2024 έως και 24.09.2024).
Επίσης, η επιχείρηση εξέδωσε ενημέρωση προς τους καταναλωτές η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της
(http://fresko.com.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83/642). Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας συνεχίζουν τους ελέγχους και η επιχείρηση έχει τεθεί σε επιτήρηση
Οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.