Ελλαδα

Πάνω από 50 συλλήψεις και προσαγωγές για τη δολοφονία Λυγγερίδη κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Οργανωμένοι οπαδοί οι περισσότεροι - Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των αρχών

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέντη: Επιχείρηση ΕΛΑΣ με 65 συλλήψεις και προσαγωγές
Ρέντη: Επιχείρηση ΕΛΑΣ με 65 συλλήψεις και προσαγωγές © EUROKINISSI

Ρέντη: Επιχείρηση ΕΛΑΣ με πάνω από 50 συλλήψεις και προσαγωγές - Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των αρχών

Δεκάδες άτομα από διάφορες περιοχές της Αττικής έχουν συλληφθεί κατά την διάρκεια της εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης με αφορμή τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και γενικότερα για αδικήματα αθλητικής βίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν συλληφθεί ήδη 65 άτομα, κυρίως από την περιοχή του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Ταύρου και του κέντρου της Αθήνας, έπειτα από τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0qfsku0wu0h)

65 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στου Ρέντη - Οργανωμένοι οπαδοί οι περισσότεροι

Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα των αναλύσεων των τηλεφωνικών κλήσεων, το υλικό από κάμερες ασφαλείας, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη αλλά και τα ευρήματα τα οποία εντοπίστηκαν μετά τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, αφού μελέτησε τα ευρήματα, αποφάσισε στην έκδοση των δεκάδων ενταλμάτων σύλληψης και η αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί, παραμένει σε πλήρη εξέλιξη.

Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων φέρονται να είναι οργανωμένοι οπαδοί και όλοι τους κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Οι αστυνομικοί προχωρούν ήδη στις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να οδηγηθούν, πιθανότατα σήμερα, ενώπιον του εισαγγελέα από όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ