Ελλαδα

Δημήτρης Κόκοτας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Δεν θα γίνει προς το παρόν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Δημήτρης Κόκοτας
O Δημήτρης Κόκοτας © Instagram/ dimitris_kokotas

Δημήτρης Κόκοτας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της υγείας του

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», που εξέδωσε σήμερα Τρίτη (9.04).

Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», καθώς οι γιατροί δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοκοτας υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

Δεν θα γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον Δημήτρη Κόκοτα

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή νωρίτερα η Ματίνα Παγώνη επεσήμανε πως «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση».

«Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει», συμπλήρωσε, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στο MEGA. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0feaspggv8p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ