Ελλαδα

Το σποτ της Εθνικής Καμπάνιας κατά του bullying στα σχολεία - Δείτε το

«Μην ανέχεσαι το bullying. Mίλα. Μπορείς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το σποτ για το bullying στα σχολεία όπου παιδιά κινούνται απειλητικά προς το μέρος συμμαθητή τους
Bullying στα σχολεία: Το σποτ της Εθνικής Καμπάνιας © Youtube

Bullying στα σχολεία: Το σποτ της Εθνικής Καμπάνιας - Δείτε το βίντεο

Το σποτ της Εθνικής Καμπάνιας κατά του bullying στα σχολεία παρουσιάστηκε στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη. 

Bullying στα σχολεία: Το σποτ της Εθνικής Καμπάνιας

«Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ. Αν είσαι μαθητής/μαθήτρια ή γονέας μαθητή που βιώνει bullying στο σχολείο, μπες στο stop-bullying.gov.gr και κάνε αναφορά. Το σχολείο σου μαζί με μια ομάδα ειδικών θα διαχειριστούν το ζήτημα σου με ασφάλεια, μέχρι να επιλυθεί. #StopBullyingGR #MilaMporeis», αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας κοινοποιώντας το σποτ. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο νεαρός πρωταγωνιστής της καμπάνιας παρακολουθεί στην τηλεόραση εικόνες από την κακοποίησή του, ενώ και άλλα νεαρά παιδιά βλέπουν εικόνες βίας.  «Εμένα χτύπησαν. Δεν αντέχω άλλο» λέει στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια. Mε την παρότρυνση «αν βιώνεις bullying στο σχολείο μπες στο stop-bulling.gov.gr και κάνε αναφορά» η εκφωνήτρια του οπτικουαστικού σποτ καλεί τα νεαρά θύματα ενδοσχολικού εκφοβισμού να καταγγείλουν την παράνομη δράση συμμαθητών τους.

Το σποτ δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υποστήριξη του Onassis Foundation.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ