Ελλαδα

Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Οι εκτιμήσεις των γιατρών για την κατάστασή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

Άγιοι Ανάργυροι: Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής - Οι εκτιμήσεις των γιατρών για την κατάστασή του

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβας, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο δράστης έχει ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σε λίγες μέρες, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν».

Πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Ο προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προτού προλάβει να συμπληρώσει καλά-καλά δύο 24ωρα στην Έ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος. Βρέθηκε στην τουαλέτα του κελιού του, να έχει φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από τις γάζες με τις οποίες είχαν τυλίξει τα τραύματα του από την προσπάθεια του να αυτοτραυματιστεί μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Τον βρόγχο, είχε κρεμάσει από μια βίδα που συγκρατούσε σωλήνα του νερού της τουαλέτας του κελιού. Τον βρήκε ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους βάρδιας, που ανά 20 λεπτά τον ήλεγχαν προκειμένου να διαπιστώνουν ότι δεν θα προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό του.

Εάν και βρέθηκε χωρίς σφυγμό, οι σωφρονιστικοί τον επανέφεραν στη ζωή και τον μετέφεραν στον «Αττικό», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Αυτό που τονίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους είναι πως οι δύο ψυχίατροι του σωφρονιστικού καταστήματος είχαν κρίνει πως δεν πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική, αφού δεν διέκριναν αυτές τις ενδείξεις που θα τον οδηγούσαν μακριά από τον γενικό πληθυσμό της φυλακής.

Η κατάσταση του, εάν και σοβαρή, θεωρείται πως έχει σταθεροποιηθεί και μέλημα των γιατρών, είναι να επιστρέψει κανονικά στις φυλακές και να δικαστεί εν τέλει για το έγκλημα το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε, με θύμα την πρώην αρραβωνιαστικιά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ