Ελλαδα

Ιωάννινα: «Καθαρή» η ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο μαθητή - Ελεύθεροι οι τρεις μαθητές

Τι είχε καταγγείλει ο πατέρας του ανήλικου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγόρι με τα χέρια που αγκαλιάζουν τα γόνατά του κρύβει το πρόσωπό του - Εικόνα που παραπέμπει σε Bullying και άσκηση βίας
Ιωάννινα: «Καθαρή» η ιατροδικαστική στον 15χρονο (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / WOKANDAPIX

Ιωάννινα: «Καθαρή» η ιατροδικαστική στον 15χρονο - Τι είχε καταγγείλει ο πατέρας του ανήλικου

«Καθαρή» είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής, μετά την καταγγελία του πατέρα του, ότι συμμαθητές του τον κακοποίησαν σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής που είχαν πάει στα Ιωάννινα. Οι τρεις συμμαθητές του αγοριού αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Ιωάννινα: «Καθαρή» η ιατροδικαστική στον 15χρονο

Σύμφωνα με το gegonota.news, στους τρεις μαθητές του Γυμνασίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν για σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα, μετά από καταγγελία του πατέρα του 15χρονου. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Οι τρεις ανήλικοι πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα σήμερα λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους κ. Γ. Σινέλη που μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι «δεν είχαν πρόθεση να κάνουν το οτιδήποτε» και ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα».


Η καταγγελία του πατέρα του 15χρονου για σεξουαλική κακοποίηση στη σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα

Ο πατέρας του 15χρονου μαθητή κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, πως ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (6/4), όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ