Ελλαδα

Πατέρας κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου γιου του σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν τρεις συμμαθητές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικο αγόρι καθισμένο στο έδαφος με τα χέρια στα γόνατα
Ιωάννινα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου σε εκδρομή (φωτογραφία αρχείου) © Unsplash +

Ιωάννινα: Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου σε εκδρομή - Συνελήφθησαν τρεις συμμαθητές του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 15χρονος μαθητής σε σχολική εκδρομή του Γυμνασίου του στα Ιωάννινα. Ο πατέρας του 15χρονου προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. 

Ιωάννινα: Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου σε εκδρομή

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τα ξημερώματα του Σαββάτου (8.4) όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή. Ο πατέρας του ανήλικου υποστήριξε ότι ο γιος του κοιμόταν και ξύπνησε από έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης που επίσης γελούσαν. 

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. Ο 15χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ