Ελλαδα

Ελεύθεροι οι 25 ανήλικοι που είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή στη Γλυφάδα

Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 ανήλικοι που προσήχθησαν χθες από περιοχή της Γλυφάδας - Είχαν δώσει «ραντεβού» για επεισόδια - Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Οι 25 ανήλικοι από την περιοχή της Γλυφάδας που προσήχθησαν το Σάββατο αφέθηκαν ελεύθεροι © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 ανήλικοι που προσήχθησαν χθες από περιοχή της Γλυφάδας - Είχαν δώσει «ραντεβού» για επεισόδια - Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Οι 25 ανήλικοι από την περιοχή της Γλυφάδας που προσήχθησαν χθες το βράδυ, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες που είχε για ραντεβού ανηλίκων για συμπλοκές, προχώρησε το βράδυ σε 25 προσαγωγές, στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου της Ευρυάλης.

Γλυφάδα: Είκοσι πέντε προσαγωγές ανηλίκων

Στην αποτροπή συμπλοκής που κανόνισαν με ραντεβού παρέες ανηλίκων από διαφορετικές περιοχές των Νοτίων Προαστίων για δήθεν διαφορές μεταξύ περιοχών, προχώρησε το Σάββατο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από πληροφορία που έλαβε.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, οι παρέες των νεαρών έκλεισαν το ραντεβού για τις 9 το βράδυ μέσω των social media αρχικά στο γήπεδο της Τερψιθέας και στη συνέχεια στην περιοχή της Ευρυάλης όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση και προσήχθησαν στην Ασφάλεια 25 ανήλικοι ηλικίας 14-17 ετών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ