Ελλαδα

Kαιρός: Έφτασε τους 30 °C η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και αύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kαιρός: Έφτασε τους 30 °C η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Kαιρός: Έφτασε τους 30 °C η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά - Που σημειώθηκε η υψηλότερη

Θερμοκρασίες που έφτασαν τους 30 °C σημειώθηκαν το Σάββατο 06/04/2024, με την υψηλότερη μέγιστη να καταγράφεται στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββάτου 06/04, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας.

daily2max0604

Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στο Σούνιο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Ο καιρός αύριο Κυριακή

Αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή όμβρους και κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 7 μποφόρ. Γρήγορα από τα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Θα φτάσει και στη νησιωτική χώρα και τη Θράκη τους 23 με 25 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25 με 27 και κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου .

  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ