Ελλαδα

«Πήρε το μήνυμά του και είναι όλα καλά», λέει η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη για τον τσακωμό που τους οδήγησε στο αυτόφωρο

«Τρόμαξα, γιατί έχω δει το “τέρας” του αλκοολισμού», υποστηρίζει η 47χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Γιοκαρίνης - Σοφία Μιχαλοπούλου πιασμένοι χέρι - χέρι έξω από την Ευελπίδων
Γιάννης Γιοκαρίνης: Τι υποστηρίζει η σύζυγός του © NDPPHOTO

Γιάννης Γιοκαρίνης: Τι υποστηρίζει η σύζυγός του μετά την απόσυρση της καταγγελίας

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης βρέθηκε την Τετάρτη (3.4) στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, μία καταγγελία την οποία στη συνέχεια απέσυρε και το ζευγάρι αποχώρησε μαζί για το σπίτι του. 

Γιάννης Γιοκαρίνης: Τι υποστηρίζει η σύζυγός του για το μεταξύ τους επεισόδιο

«Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε γι’ αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο», είπε σήμερα (4.4) στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» η σύζυγος του τραγουδιστή και συνέχισε: «Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το “τέρας” του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό, υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα. Έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλιότερα, όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Φοβήθηκα, αλλά επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός μου εαυτός, απευθύνθηκα σε ειδικούς. Μόνη μου δεν μπορούσα να το καταφέρω. Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα. Δεν μπορώ να σας εκθέσω τώρα την προσωπική μας ζωή. Ο Γιάννης το πήρε το μήνυμά του και είναι όλα καλά». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0b7hktb2ljl)

Τι λέει ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τον τσακωμό που έφερε το αυτόφωρο

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στον Alpha για το επεισόδιο που τους οδήγησε στο αυτόφωρο. «Μία χαζομαρούλα ήταν, μία ένταση που συμβαίνει στα ζευγάρια», είπε ο τραγουδιστής, εξηγώντας ότι ο τσακωμός προκλήθηκε από μία δουλειά στο σπίτι που του είχε αναθέσει η σύζυγός του και δεν την έκανε, ενώ διαψεύδει ότι υπήρξε σωματική βία, παρά μόνο λεκτική. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει εδώ και πολλά χρόνια με τον αλκοολισμό. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0b7fryi5m2h)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.