Ελλαδα

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα

Πώς συνέβη το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή ανηλίκων
Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από συμπλοκή ανηλίκων © kerkyrasimera

Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από συμπλοκή ανηλίκων - Πώς συνέβη το περιστατικό 

Βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που καταγράφηκε στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Τετάρτης (3.4). Όπως διακρίνεται, οι δύο μαθητές έρχονται στα χέρια, ενώ λίγο αργότερα ένας 49χρονος μπαίνει στη μέση για τους χωρίσει.  

Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή ανηλίκων

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 14χρονου μαθητή Γυμνάσιου και ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει. Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια περαστικών στην πλατεία Σαρόκο. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή Γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Ο 17χρονος τραυματίας αναμένεται να μεταφερθεί από την Κέρκυρα με αεροδιακομιδή στο πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων γιατί θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση καθώς διαπιστώθηκε αγγειακό ανεύρυσμα εξαιτίας του τραυματισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ