Ελλαδα

«Κολλημένος» ο Κηφισός, προβλήματα σε Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Κολλημένος» ο Κηφισός, προβλήματα σε Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών
«Κολλημένος» ο Κηφισός, προβλήματα σε Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών © Eurokinissi

Κίνηση σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως και την πλατεία Ιπποδαμείας. Προβλήματα και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου.
Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου και του Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος  του Ζεφυρίου μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού και της Παλλήνης μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.
Δύσκολη η κάθοδος της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου.
Αυξημένη κίνηση στην άνοδο, από την Πανόρμου μέχρι την Αττική οδό ανά τμήματα.
Δύσκολη η κάθοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας και της Παλαιολόγου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Προβλήματα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Καθυστέρησεις στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό και στα δύο ρεύματα αλλά και στην Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού αλλά και η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Διάκου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ