Ελλαδα

Ισόβια για τον Ηλία Μίχο - Δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

Στους υπόλοιπους 17 κατηγορουμένους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Koλωνός: Κανένα ελαφρυντικό για τον Μίχο
AΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Koλωνός: Κανένα ελαφρυντικό για τον Hλία Μίχο

Σε ισόβια οδηγείται ο Ηλίας Μίχος καθώς όπως αποφάσισε το δικαστήριο ομόφωνα, δεν του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίζεται ούτε στον αποκαλούμενο Μιχάλη, ομόφωνα, ούτε όμως και στη μητέρα της 12χρονης κατά πλειοψηφία έξι προς ένα.

Στους υπόλοιπους 17 κατηγορουμένους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφασή του για τις ποινές σε λίγη ώρα.

Κολωνός: Η πρόταση της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά στον Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης

Νωρίτερα, η εισαγγελέας εισηγήθηκε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω βαρύτητας των κατηγοριών και των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος ο Ηλίας Μίχος. Για τη μητέρα της ανήλικης η εισαγγελέα πρότεινε ότι να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω της παραμέλησης της επιμέλειας της κόρης της. Επίσης, ζήτησε απορριφθεί το αίτημα για ελαφρυντικά για όσους από του επικαλούμενος πελάτες έχουν κριθεί ένοχοι κατ εξακολούθηση το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Σύμφωνα με την εισαγγελέα να αναγνωριστούν μόνο για όσους από τους καταδικασθέντες η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί μια φορά και το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν μόνο κατηγορούμενο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ