Ελλαδα

Κολωνός: Η εισαγγελέας προτείνει να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο

Πότε αναμένεται η απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ηλίας Μίχος κατά τη μεταφορά του στο δικαστήριο
Κολωνός - Μίχος: Η πρόταση εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Κολωνός - Ηλίας Μίχος: Η πρόταση εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά - Αντιμέτωπος με ισόβια ο βασικός κατηγορούμενος

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο μετά την ενοχή του για βιασμό και μαστροπεία για την υπόθεση του Κολωνού πρότεινε η Εισαγγελέας της έδρας. Την ίδια ώρα, η Εισαγγελέας προτείνει να μην αναγνωριστεί ελαφρυντικό ούτε στη μητέρα της ανήλικης που κρίθηκε ενοχή μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d08l1y9obls1)

Κολωνός: Η πρόταση της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά στον Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης

Συγκεκριμένα, για τον Ηλία Μίχο η εισαγγελέα εισηγήθηκε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω βαρύτητας των κατηγοριών και των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Για τη μητέρα της ανήλικης η εισαγγελέα πρότεινε ότι να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω της παραμέλησης της επιμέλειας της κόρης της. Επίσης, ζήτησε απορριφθεί το αίτημα για ελαφρυντικά για όσους από του επικαλούμενος πελάτες έχουν κριθεί ένοχοι  κατ εξακολούθηση το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Σύμφωνα με την εισαγγελέα να αναγνωριστούν μόνο για όσους από τους καταδικασθέντες η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί μια φορά και το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν μόνο κατηγορούμενο.

Η δίκη συνεχίζεται με τις δευτερολογίες των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης για τα ελαφρυντικά. Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως, η προβλεπόμενη ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης θα είναι ισόβια κάθειρξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ