- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κολωνός: Η εισαγγελέας προτείνει να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο
Πότε αναμένεται η απόφαση
Κολωνός - Ηλίας Μίχος: Η πρόταση εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά - Αντιμέτωπος με ισόβια ο βασικός κατηγορούμενος
Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Ηλία Μίχο μετά την ενοχή του για βιασμό και μαστροπεία για την υπόθεση του Κολωνού πρότεινε η Εισαγγελέας της έδρας. Την ίδια ώρα, η Εισαγγελέας προτείνει να μην αναγνωριστεί ελαφρυντικό ούτε στη μητέρα της ανήλικης που κρίθηκε ενοχή μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης.
Κολωνός: Η πρόταση της εισαγγελέως για τα ελαφρυντικά στον Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης
Συγκεκριμένα, για τον Ηλία Μίχο η εισαγγελέα εισηγήθηκε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω βαρύτητας των κατηγοριών και των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Για τη μητέρα της ανήλικης η εισαγγελέα πρότεινε ότι να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω της παραμέλησης της επιμέλειας της κόρης της. Επίσης, ζήτησε απορριφθεί το αίτημα για ελαφρυντικά για όσους από του επικαλούμενος πελάτες έχουν κριθεί ένοχοι κατ εξακολούθηση το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Σύμφωνα με την εισαγγελέα να αναγνωριστούν μόνο για όσους από τους καταδικασθέντες η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί μια φορά και το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν μόνο κατηγορούμενο.
Η δίκη συνεχίζεται με τις δευτερολογίες των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης για τα ελαφρυντικά. Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως, η προβλεπόμενη ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης θα είναι ισόβια κάθειρξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.