Ελλαδα

Καρδίτσα: Η 85χρονη είχε πεθάνει πριν την κατασπαράξει άγριο ζώο

Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια πίσω από το ακέφαλο πτώμα της ηλικιωμένης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Καρδίτσα: 85χρονη πέθανε και την κατασπάραξε άγριο ζώο - Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τον εντοπισμό του ακέφαλου πτώματος 85χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα της Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Πέθανε και την κατασπάραξε άγριο ζώο

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση βάζουν τέλος στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού δείχνουν ότι η 85χρονη είχε πεθάνει πριν τη φάει κάποιο άγριο ζώο. Η γυναίκα, που διέμενε μόνιμα στο χωριό σε απομακρυσμένο σημείο, φέρεται να είχε πεθάνει το πολύ 24 ώρες πριν τη στιγμή που άγριο ζώο έκοψε το κεφάλι και άλλα μέλη του σώματός της. Το κεφάλι της 85χρονης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. 

Το άγριο ζώο εκτιμάται ότι πιθανότατα ήταν λύκος, αφού κάτοικοι του χωριού υποστηρίζουν ότι πριν μερικές μέρες λύκος τής είχε φάει μια κατσίκα. Την αστυνομία ενημέρωσαν ο πρόεδρος του χωριού και ο γιατρός που πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε για ημέρες στα τηλεφωνήματα.

Αναμένεται να ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η σορός της ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης γι' αυτό προκύπτει ότι δεν είχε πεθάνει αρκετές ημέρες πριν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ