Ελλαδα

Σταθερά «κολλημένος» ο Κηφισός - Προβλήματα σε Παραλιακή και Συγγρού

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση σε Κηφισό, Παραλιακή και Συγγρού - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Χαμηλές ταχύτητες ως την Παραλιακή. Νωρίτερα εκεί υπήρξε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τον Φλοίσβο αλλά και από τις Τζιτζιφιές ως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντέρο.

Καθυστέρησεις στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Άλσους Νέας Σμύρνης μέχρι και την Διάκου και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δύσκολη η Βάρης-Κορωπίου από τα Βλάχικα προς το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου.

Δυσκολίες στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Ομοίως και στην άνοδο από την μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την περιφερειακή Υμηττού έως τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Προβλήματα κατά τμήματα και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και του Χολαργού.

Δυσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.