Ελλαδα

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό

«Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» ανέφερε ο 45χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό
Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό © ΣΚΑΙ

Παλαιοχριστιανός: Προ των πυλών η ίδρυση κόμματος - «Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» ανέφερε ο 45χρονος

Την πρόθεσή του να συμμετέχει στις εκλογές με «μειονοτικό» κόμμα αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 45χρονος σε συνέντευξή, ο ίδιος θα είναι ένα από τα κύρια στελέχη του κόμματος και υποψήφιός του στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες, είτε πρόκειται για εθνικές εκλογές είτε πρόκειται για την Ευρώπη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d04dt12f8p7t)

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Παλαιοχριστιανού

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες, παλαιοχριστιανοί, Ρωμιοί στην ελληνική πολιτεία και στην Ευρώπη. Εγώ δεν ξέρω εάν μπορώ να είμαι πρόεδρος από το βουνό, το βουνό μου δεν το εγκαταλείπω. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Πρέπει να κοιτάξουμε εάν θα υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται ιδιαίτερα σεβαστά».

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε με πολιτικό και κοινωνικό αγώνα να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», σημείωσε.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 45χρονου τόνισε στην ίδια εκπομπή πως η δήλωση του πελάτη του είναι «κεραυνός εν αιθρία. Πρώτη φορά ακούω ότι ο εντολέας μου θέλει να κατέβει στις εκλογές».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d04duaybmjg9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ