Ελλαδα

Τέμπη: «Ζητώ δικαιοσύνη για την κόρη μου» - Η μητέρα της Κλαούντια βρέθηκε στην παρέλαση της Λάρισας

«Μου λείπει τόσο πολύ» είπε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έδωσε το παρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: «Ζητώ δικαιοσύνη για την κόρη μου» - Η μητέρα της Κλαούντια βρέθηκε στην παρέλαση της Λάρισας
Τέμπη: «Ζητώ δικαιοσύνη για την κόρη μου» - Η μητέρα της Κλαούντια βρέθηκε στην παρέλαση της Λάρισας © OnLarissa

Τέμπη - 25η Μαρτίου: Δάκρυσε η μητέρα της Κλαούντια - «Μου λείπει τόσο πολύ» είπε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έδωσε το παρών 

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, στη Λάρισα, η οικογένεια της Κλαούντιας Λάτα που σκοτώθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κρατώντας μια κόλλα χαρτί που δικαιοσύνη, κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων και εκεί η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού λύγισε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d02tm49vpdm1)

Στο άλλο χέρι κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο. Με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσε την παρέλαση των μαθητών ενώ το μυαλό της το είχε στην αδικοχαμένη κόρη της που όπως ανέφερε και στον κ.Παπαστεργίου «δεν μπορώ να την ξεχάσω, μου λείπει».

Με τη λήξη της παρέλασης κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων και ύστερα από συνομιλίες με τους αστυνομικούς της περιοχής η οικογένεια πλησίασε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα.

Με κλάμματα στα μάτια η μητέρα της Κλαούντιας μπροστά στον Παπαστεργίου μετά την παρέλαση στη Λάρισα

«Κάντε το καθήκον σας, ζητώ δικαιοσύνη για την κόρη μου που έγινε άγγελος και σας βλέπει από ψηλά» λέει η μάνα της Κλαούντια καιο υπουργός την αγκάλιασε στην προσπάθειά του να την παρηγορήσει.

Πήγη: ΕΡΤ, OnLarissa

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ