Ελλαδα

Τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες το πτώμα που βρέθηκε στα Ιωάννινα - Η ιατροδικαστής θα δώσει τις απαντήσεις

Περιπατητής εντόπισε το μακάβριο εύρημα σε δασάκι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει σημείο με κορδέλες
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ιωάννινα: Σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών βρέθηκε το πτώμα - Περιπατητής εντόπισε το μακάβριο εύρημα σε δασάκι

Την ιατροδικαστή Ιωαννίνων αναμένουν οι αστυνομικοί προκειμένου να ανοίξουν τις μαύρες σακούλες μέσα στις οποίες βρίσκεται η σορός, πιθανότατα άνδρα, την οποία εντόπισε σήμερα (22.3) το πρωί ένας περιπατητής.

Ιωάννινα: Σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών το πτώμα

Το περίεργο εύρημα εντοπίστηκε στο δάσος του Φρόντζου, μια δασική έκταση που βρίσκεται εντός της πόλεως των Ιωαννίνων. Ο περιπατητής, όπως κατέθεσε στις αρχές, ενώ έκανε την καθημερινή του εξάσκηση, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Ένα πτώμα που ήταν τυλιγμένο με μαύρες σακούλες σκουπιδιών στα πόδια, τον κορμό και το κεφάλι. Ελάχιστα σημεία του σώματος είναι ακάλυπτα, ενώ δίπλα στη σορό, βρέθηκε και ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί που δεν έχουν ακουμπήσει τις σακούλες αφού αναμένουν κλιμάκιο της Σήμανσης και του Εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο διακρίνουν κάποια τμήματα αντικειμένου, που παραπέμπει σε χειροπέδες, στο ύψος των καρπών των χεριών.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός, είναι λίγες μόλις δεκάδες μέτρα μακριά από τα πρώτα σπίτια των Ιωαννίνων και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν υλικό από κάμερες ενώ προσπαθούν να βρουν μαρτυρίες που να σχετίζονται με την υπόθεση.

Εν αναμονή απαντήσεων από την ιατροδικαστική εξέταση για το πτώμα στα Ιωάννινα

Το μόνο βέβαιο είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ενώ τις συνθήκες θανάτου του ανθρώπου καθώς και άλλες λεπτομέρειες αναμένεται να διευκρινίσει η ιατροδικαστής που αναμένεται στο σημείο. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα περίεργη, καθώς ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί για ποιο λόγο ο δράστης ή οι δράστες κάλυψαν με σακούλες το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του θύματος, ενώ μόλις γίνει η δακτυλοσκόπηση του, θα διαπιστωθεί εάν είναι γνώριμος των αρχών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d002bzmgx5i1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ