Ελλαδα

Σπαραγμοί στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε από τον 5ο βγάζοντας selfie

Την Παρασκευή είχε γιορτάσει τα γενέθλια του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπαραγμοί στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε από τον 5ο βγάζοντας selfie

Αλεξανδρούπολη: Σπαραγμοί στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε από την ταράτσα 

Το απόγευμα της Κυριακής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον φωταγωγό πολυκατοικίας, το πρωί του Σαββάτου.

 Συντετριμμένοι οι γονείς λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου, είναι ιερέας. «Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» φώναξαν οι συγγενείς του, με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Σπαρακτικές στιγμές στο τελευταίο αντίο στον 15χρονο στην Αλεξανδρούπολη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στον φωταγωγό

Posted by Thesstoday on Sunday, March 17, 2024

Το περιστατικό έγινε ενώ ο 15χρονος εκτελούσε μαζί με τον πατέρα του εργασίες στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας, όπου και βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας.

Πώς συνέβη το μοιραίο

Ο νεαρός, σύμφωνα με το Mega, κουβαλούσε κάποια κιβώτια με τον πατέρα του, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, επιχείρησε να βγάλει μία φωτογραφία και έκανε το μοιραίο βήμα – πάτησε επάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, εκείνο έσπασε και βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε ορόφων. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 15χρονος Γιάννης είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του, χθες Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ