Ελλαδα

Ο (μικρός) Μάξιμος το «γούρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στο Μαξίμου

Ο μαθητής δημοτικού εντυπωσιάστηκε με τους πίνακες του πρωθυπουργικού γραφείου και έπαιξε με τον Πίνατ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο (μικρός) Μάξιμος το «γούρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στο Μαξίμου

Mάξιμος: Το «γούρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στο Μαξίμου

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νέα Μάκρη, στο πλαίσιο των περιοδειών του γνώρισε τον μικρό Μάξιμο ο οποίος τον είχε υποδεχθεί προσφέροντας του ανθοδέσμη.

Έκτοτε ο μικρός το «γούρι» του πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε στην ομιλία του ότι «μετά τη νέα νίκη μας στις εκλογές, θα είναι η δική μου σειρά να υποδεχθώ τον Μάξιμο στο Μαξίμου». Τον Ιούνιο, ο Μάξιμος βρέθηκε στο Περιστέρι, στην πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγες ώρες αφότου είχε θυροκολληθεί το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής.

Ο μαθητής του δημοτικού και πλέον «γούρι» του πρωθυπουργού διάβηκε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου τον υποδέχθηκε ο Πίνατ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με την αδελφή του η οποία είναι θαυμάστρια του αξιαγάπητου σκύλου 
(φορούσε μάλιστα και σχετικό μπλουζάκι!), ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Μεγάρου Μαξίμου και μίλησαν με τον πρωθυπουργό για το σχολείο τους, τη γειτονιά τους, τα ενδιαφέροντά τους. 
Ο Μάξιμος ο οποίος εντυπωσιάστηκε με τους πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν το πρωθυπουργικό γραφείο, είπε ότι θα δώσει και πάλι το «παρών» σε μία από τις προεκλογικές ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν όψει των ευρωεκλογών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ