Ελλαδα

Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης για μία μερίδα κοντοσούβλι

Εννέα ημέρες μετά το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
Θεσσαλονίκη: Πελάτης ουζερί μαχαίρωσε μάγειρα (φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα - Εννέα ημέρες μετά το περιστατικό 

Εννέα ημέρες μετά το περιστατικό παραδόθηκε στις αρχές ο 52χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czlsdsp5mytt)

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα

Όπως έχει γίνει γνωστό, το περιστατικό καταγράφηκε στις αρχές Μαρτίου, μετά από διαπληκτισμό, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία ο κατηγορούμενος – θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα. Για τη σύλληψη του 52χρονου εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ..

«Μεσημβρινές ώρες χθες, συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός, δυνάμει σχετικού εντάλματος του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 65χρονου ομοεθνή του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, απογευματινές ώρες της 03-03- 2024, ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά από λογομαχία με τον παθόντα – υπάλληλο της επιχείρησης, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Ο παθών μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.. 

Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο σε ουζερί της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα έγιναν περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (3.3) όταν ο πελάτης του ουζερί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης, ήρθε σε διαπληκτισμό με τον μάγειρα και έπειτα του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά και τράπηκε σε φυγή. Οι άνθρωποι της επιχείρησης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν την αστυνομία για τον άντρα που έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ, στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο μάγειρα, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το θύμα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, στον 52χρονο δεν άρεσε το κοντοσούβλι που του σερβιρίστηκε. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czm0jfhsk0n5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ