Ελλαδα

Κρήτη: 56χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 56χρονος στις Γούβες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι της αυτοκτονίας του 56χρονου στις Γούβες
Κρήτη: Έβαλε φωτιά στο σπίτι - Αυτοκτόνησε με καραμπίνα © neakriti.gr

Κρήτη: Επιχειρηματίας στις Γούβες έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του 56χρονος επιχειρηματίας στην περιοχή Γούβες της Κρήτης. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του μετά από φωτιά, που όπως αποδείχθηκε, είχε βάλει ο ίδιος λίγο πριν αυτοκτονήσει με καραμπίνα. 

Κρήτη: Έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Σύμφωνα με το neakriti.gr, o αυτόχειρας με τη χρήση καραμπίνας αυτοκτόνησε, αφού πρώτα έβαλε φωτιά με βενζίνη στο σπίτι του. Είχε φτιάξει αυτοσχέδια μολότοφ, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι, όπου στο εσωτερικό βρέθηκε βενζίνη. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, καθώς επίσης και ιατροδικαστής ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο σημείο να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φωτιά. Άνδρες της οποίας εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας τη σορό του άνδρα, ωστόσο άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμό με καραμπίνα και πιθανότητα αυτοχειρίας. Γείτονες που μίλησαν στη δημοσιογράφο της ΚΡΗΤΗ TV, Γεωργία Μακάκη, ανέφεραν ότι ο άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του κατοικούν σε άλλη περιοχή. Στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός βρέθηκε εύφλεκτη ύλη, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε ανάσκελα σε ένα μικρό καναπέ.

Το οίκημα στο οποίο επιχείρησε η Πυροσβεστική βρίσκεται στον δρόμο που κατεβαίνει προς την παραλία των Γουβών, ενώ η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στο ισόγειο, σε αποθήκη. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 8 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και περιπολικά της ΕΛΑΣ. Για το περιστατικό διενεργείται ανάκριση από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής αλλά και από την Αστυνομία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ