Ελλαδα

Ηλεία: Στον εδώ και 46 μέρες αγνοούμενο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αλφειό

Ο 45χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο ταυτοποιήθηκε σήμερα μέσω DNA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός από τον Αλφείο
Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός από τον Αλφείο © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός από τον Αλφείο - Ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο από τις πλημμύρες

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 45χρονου οδηγού στην Ηλεία, ο οποίος παρασύρθηκε από νερά χειμάρρου το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου μαζί με την σύντροφό του, όταν προσπαθούσαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου. Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα στον Αλφειό ποταμό και ταυτοποιήθηκε με τον άτυχο άνδρα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Το χρονικό της υπόθεσης του αγνοούμενου στην Ηλεία

Τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι το ζευγάρι, που ζούσε στον Πύργο αποφάσισε τη Δευτέρα (15.1) να επισκεφθεί το Πλουτοχώρι τόπο καταγωγής του 45χρονου αγνοούμενου. Ο 45χρονος αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, γνωρίζοντας καλά την περιοχή και τους κινδύνους σε περιπτώσεις δυνατών βροχοπτώσεων, όταν αντιλήφθηκε ότι τα νερά καλύπτουν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, ακινητοποίησε το όχημά του πριν φτάσει σε αυτό και κάλεσε σε βοήθεια συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να σπεύσει με κάποιο αγροτικό μηχάνημα και να τραβήξει το αυτοκίνητο.

Τα νερά του ποταμού Αχέροντα είχαν φουσκώσει επικίνδυνα και έτσι δεν θα ήταν δυνατό το αγροτικό μηχάνημα να τραβήξει το όχημα. Ο 45χρονος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά πολύ γρήγορα τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα νέο κύμα στη συνέχεια έσπασε το κράσπεδο και έριξε το όχημα μέσα στο ποτάμι.

Κάτοικοι της περιοχής, από κοντινό σημείο, έντρομοι παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν ενώ συνέχιζαν να βλέπουν τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται όσο αυτό παρασύρονταν από τον χείμαρρο. 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 45χρονος στην Ηλεία
Νεκρός εντοπίστηκε ο 45χρονος στην Ηλεία © ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από την Ηλεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ