Ελλαδα

Στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την φοιτήτρια στην Ερμού

Μετά την τρίωρη απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Είναι στη φυλακή ο δράστης;» - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μετά την επίθεση στην Ερμού
«Είναι στη φυλακή ο δράστης;» - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης μετά την επίθεση στην Ερμού © ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Μαχαίρωμα στην Ερμού: Στη φυλακή ο 32χρονος - Μετά την τρίωρη απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα μετά την τρίωρη απολογία του ο 32χρονος άνδρας, ιρακινής καταγωγής, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια 22χρονη κοπέλα, στην Ερμού, τραυματίζοντας την σοβαρά.

Να σημειωθεί πως ο 32χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 22χρονη 

Βελτιώνεται η υγεία της 22χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού από έναν 32χρονο Ιρακινό.

Η νεαρή γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο και αναμένεται εντός της ημέρας να βγει από τη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.  Η 22χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αμέσως μετά την επίθεση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σακίδιο που έφερε στην πλάτη το θύμα ήταν εκείνο που αποσόβησε τα χειρότερα. Ο δράστης την έπληξε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια της 22χρονης με το που συνήλθε από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (2/3), ήταν να ρωτήσει τον πατέρα της εάν ο δράστης είναι στη φυλακή. Η 22χρονη έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος δράστης της επίθεσης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών αύριο, Τρίτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ