Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό - Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω καθυστερήσεων
Κίνηση τώρα στον Κηφισό - Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου. Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας φαίνεται να είναι απροσπέλαστοι με τις σημαντικότερες δυσκολίες στην κίνηση να εντοπίζονται στον Κηφισό ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις και στην Αττική οδό.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό έως και τη Γέφυρα Λυκόβρυσης και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών απο το Παλατάκι ως την Αχιλλέως και την Πλατεία Καραϊσκάκη ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πολύ αυξημένη κίνηση και στη Λεωφόρο Αμφιθέας από το ρέμα της Πικροδάφνης ως και Λεωφόρο Συγγρού ανά τμήματα.

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης ως και τη Διάκου.

Αυξημένη κίνηση στην Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου. Δυσκολίες στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Δύσκολη η Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς τον Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ομοίως και η κάθοδος της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και μποτιλιάρισμα από το ύψος του Γεράκα έως και την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, της Κηφισιάς και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου.

Στην άνοδο από Γηροκομείο έως και τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς την Ελευσίνα από την περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Καποδιστρίου από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας έως και τη Λ. Κηφισίας αλλά και στη Δουκίσσης Πλακεντίας και την Αγίας Παρασκευής προς Χαλάνδρι λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου.

Κίνηση τώρα - Δείτε τον χάρτη και τις καθυστερήσεις

kinisi_tora_dromoi

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ