Ελλαδα

Ο «παλαιοχριστιανός» βρήκε σπίτι για την οικογένειά του στον Πειραιά

Τι ανέφερε για την εγκυμονούσα κόρη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό
Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Γίνεται συζήτηση για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό © ΣΚΑΙ

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Βρέθηκε σπίτι στον Πειραιά - Τι κατήγγειλε ο 45χρονος σε συνέντευξή του

Οι εξελίξεις «τρέχουν» αναφορικά με την υπόθεση των Παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία ενώ σήμερα ο 45χρονος Μανώλης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τις εξελίξεις στην οικογενειακή του ζωή.

Αρχικά ο 45χρονος μίλησε για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει η κόρη του στην εγκυμοσύνη της η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czjzk8g7o8dt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ