Ελλαδα

Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού - Το επέστρεψαν στο σχολείο μετά την επέμβαση

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού
Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού © gegonota.news

Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού - Επεστράφη στο σχολείο

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου του Βόλου, όπου έφτασε το πρωί της Πέμπτης (29.2) μαθητής δημοτικού. Στο χέρι του παιδιού είχε καρφωθεί το πόμολο πόρτας του σχολείου. 

Το πόμολο που σφηνώθηκε στο χέρι του μαθητή στον Βόλο
Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού © gegonota.news

Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο gegonota.news, το 11χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό,  κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία», τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης.

Βόλος: Επέστρεψαν το πόμολο στο σχολείο μετά την επέμβαση

«Ήταν ψύχραιμος, συνεργάσιμος. Βγάλαμε το πόμολο και το έδωσα στους γονείς του να το επιστρέψουν στο σχολείο. Το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι' αυτό και το έδωσα πίσω ώστε να το ξαναβιδώσουν. Το παιδί είναι σε άριστη ψυχολογία και πολύ καλά, παρά την περιπέτεια», δήλωσε ο γιατρός που χειρούργησε το παιδί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ