Ελλαδα

Καλάβρυτα: Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες του Οδοντωτού

Λόγω κατολίσθησης η ακινητοποίησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδοντωτός
Καλάβρυτα: Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες του Οδοντωτού © kalavrytanews.gr

Οδοντωτός:Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες του τρένου στα Καλάβρυτα - Λόγω κατολίσθησης η ακινητοποίησή του

Απεγκλωβίστηκαν οι 90 επιβάτες του Οδοντωτού που βρίσκονταν ακινητοποιημένοι στη θέση Νιάματα της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα στο φαράγγι του Βουραϊκού, λόγω κατολισθήσεων μετά τη νεροποντή της νύχτας.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.gr, μετά από επίπονες προσπάθειες των συνεργείων, το τρένο επέστρεψε με ασφάλεια στο Διακοπτό, ενώ ο Οδοντωτός θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czezmor867fl)

Οδοντωτός: Η περιπέτεια των εγκλωβισμένων επιβάτών λόγω κατολίσθησης

Σύμφωνα με το kalavrytanews.gr, οι κατολισθήσεις είχαν καταγραφεί μπρος και πίσω από τη γραμμή. Στο σημείο πήγαν λεωφορεία του ΟΣΕ για να παραλάβουν τους επιβάτες, ενώ συνεργεία επιχειρούσαν ώστε να ανοίξει η γραμμή τουλάχιστον στη μια κατεύθυνση προς Διακοπτό.

Ανακοίνωση της Hellenic Train ανέφερε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα Διακοπτό – Καλάβρυτα. Η αμαξοστοιχία 1330 ανέμενε στον σταθμό Νιάματα και οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν με λεωφορεία. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1331 υποκαταστάθηκε επίσης με λεωφορείο.

Η κατολίσθηση προκλήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από το βράδυ της Κυριακής. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ