Ελλαδα

«Αρπάζω έναν πλάστη και φωνάζω: "βοήθεια κερατά"»: Η ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ περιγράφει πώς «εξουδετέρωσε» ληστή

Οι κινήσεις της κ. Μαρίας καταγράφονται σε βίντεο - ντοκουμέντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αντιμέτωπη με ληστή
Ηράκλειο: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ αντιμέτωπη με ληστή © Anti1

Ηράκλειο: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ αντιμέτωπη με ληστή - Η περιγραφή της

Η κ. Μαρία Ιερεμία, ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης περιέγραψε τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με ληστή, αλλά και πώς τον «εξουδετέρωσε» με έναν πλάστη. Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης (21.2) και βίντεο ντοκουμέντο έχει βρει το φως της δημοσιότητας.

«Μου λέει ληστεία βάλε μέσα τα λεφτά γρήγορα. Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό συνήλθα, πάτησα τον συναγερμό, κλείνω το ταμείο, αρπάζω ένα πλάστη και αρχίζω και τον χτυπώ. Τον αιφνιδίασα, φώναζα "βοήθεια κερατά"» περιέγραψε στον Ant1 όλα όσα βίωσε και συμπλήρωσε: «Δεν φοβήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τα παιδιά που δουλεύουνε εδώ και προσπαθούν να ζήσουν, ο γιος μου και άλλες δύο οικογένειες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czc8s1pbis7l)

Συνεχίζοντας την περιγραφή η κ. Ιερεμία είπε για τον επίδοξο ληστή ότι «έφυγε έξω και εγώ τον κυνηγούσα ακόμα. Πρόλαβε να ανέβει στο μηχανάκι και έφυγε. Σε 2 λεπτά ήρθε η αστυνομία. Όταν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του παιδιού σουμ έχεις ψυχικές αντοχές, προσπαθείς να αντιδράσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα μου έρχονταν και άλλοι αν έπαιρνε τα χρήματα. Έχω διώξει και άλλον έναν ληστή, του πετούσα πράγματα ό,τι έβρισκα στο μαγαζί και έφυγε πανικοβλημένος».

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του ληστή

Ηράκλειο: Ληστής μπήκε με ματσέτα σε μίνι μάρκετ αλλά τον έδιωξε η ιδιοκτήτρια με… πλάστη! #creta24

Posted by Creta24 on Thursday, February 22, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ