- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κολλέγιο Αθηνών: Δεν θα θα ιδρύσει παράρτημα στο Ελληνικό
Δεν θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου σχολείου στο Ελληνικό το Κολλέγιο Αθηνών το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωση «μετά από ενδελεχή εξέταση των προϋποθέσεων και στάθμιση όλων των παραμέτρων του εγχειρήματος το Διοικητικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο των Επιτροπών, ομόφωνα αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην ίδρυση του νέου Σχολείου».
Η ανακοίνωση του Κολλεγίου Αθηνών:
«15 Δεκεμβρίου 2022, σε έκτακτη γενική συνέλευση του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του και τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου των Επιτροπών του Κολλεγίου Αθηνών, αποφασίστηκε η υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίδρυσης σχολείου στην περιοχή ανάπτυξης του Ελληνικού.
Μετά από ενδελεχή εξέταση των προϋποθέσεων και στάθμιση όλων των παραμέτρων του εγχειρήματος το Διοικητικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο των Επιτροπών, ομόφωνα αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην ίδρυση του νέου Σχολείου.
Ευχαριστούμε την Lamda Development για την δυνατότητα να διερευνήσουμε την ίδρυση σχολείου στο Ελληνικό, για την ενδιαφέρουσα προσφορά της και για τον επαγγελματισμό της σε όλες τις συζητήσεις μας.
Η διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού υπήρξε διεξοδική και εποικοδομητική με ιδιαίτερη έμφαση στα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα που αφορούν τόσο σε ένα νέο σχολείο όσο και στις υφιστάμενες σχολικές μονάδες του Κολλεγίου. Η νέα αυτή γνώση αποτελεί για το Κολλέγιο πρόσθετο εφόδιο στην πραγμάτωση των στρατηγικών του στόχων στο κατώφλι της ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΟΣ (1925-2025), που θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή εκπαιδευτικής καινοτομίας και πρόοδο για το Σχολείο.
Με ακλόνητο θεμέλιο της κολεγιακές αρχές και παραδόσεις, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ιδρυτικού του νόμου και υιοθετώντας τις βέλτιστες σύγχρονες διεθνείς εκπαιδευτικές πρακτικές, το Κολλέγιο Αθηνών πορεύεται στην επόμενη σελίδα της ιστορίας του ως διεθνούς κύρους κέντρο εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής αριστείας, πάντα με πίστη στο όραμα των ιδρυτών του.»
Την ανακοίνωση υπογράφουν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Αννίκα Παπαντωνίου και ο Chairman, Board of Trustees, Γιώργος Αντωνιάδης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Από το βράδυ ξεκινά η μεταβολή του καιρού
Δύο χρόνια διοίκησης Αγγελούδη χωρίς μεταρρυθμίσεις, με αυξήσεις τελών και χαμηλές επιδόσεις ανακύκλωσης, για την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αναφέρθηκε στο πολιτικό κίνημα που οργανώνεται, τις τύψεις και τις μετακινήσεις της
Εν τέλει συνελήφθη και ο ίδιος και ο συνοδηγός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.