Ελλαδα

Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα»

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο τα παιδιά του να ήταν ομοφυλόφιλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα»
Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα» © NDP

Νίκος Αναδιώτης: Τι είπε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Γιατί την χαρακτήρισε «θλιβερή ημέρα»

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ απάντησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το νομοσχέδιο και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως ο ίδιος δεν επιβάλλει τις απόψεις του ενώ υποστήριξε πως έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

«Χάρηκα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, για να είναι πιο ξεκάθαρο προς όλους ποιοι το ψήφισαν. Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, αλλά για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά», ανέφερε για το νομοσχέδιο ενώ για το ενδεχόμενο κάποιο από τα παιδιά του να του ανακοίνωνε μελλοντικά πως έχει έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, δήλωσε: «Ένας γονιός οφείλει να δέχεται τα παιδιά του οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν αυτά, δεν θα σταματήσω να τα αγαπάω επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο μεθαύριο».

«Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από μένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα ή σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, συμβιώσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Θα ήθελα και θα παρακαλούσα ειλικρινά, ένας που έχουμε συνεργαστεί να πει αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο και να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ