Ελλαδα

Ο πατέρας της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών» εργαζόταν με τηλεργασία στην υπηρεσία καθαριότητας δήμου

Στο φως το έγγραφο μισθοδοσίας του - Απολογείται αύριο Τετάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζουν στην Κορινθία σε λαγούμι 30 μέτρων
Παλαιοχριστιανοί: Τηλεργασία σε υπηρεσία καθαριότητας © Youtube

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Τηλεργασία σε υπηρεσία καθαριότητας έκανε ο 45χρονος πατέρας

Πληθαίνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια «Παλαιοχριστιανών» που ζει σε σπίτια από λάσπη και άχυρο, αλλά και σε λαγούμι σε απομακρυσμένη περιοχή της Κορινθίας. Παρότι, η οικογένεια έχει επιλέξει να ζει μακριά από την τεχνολογία και τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, ο 45χρονος πατέρας εμφανίζεται να δουλεύει με τηλεργασία σε δήμο. Το Star έφερε στο φως το έγγραφο της μισθοδοσίας του από το οποίο προκύπτει ότι ο 45χρονος υπάγεται σε υπηρεσία καθαριότητας δήμου. Ήδη από τη Δευτέρα (19.2), η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, έχει διατάξει έρευνα για το καθεστώς εργασίας του πατέρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz9ng6lnqnjd)

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: Δούλευε με τηλεργασία στην υπηρεσία καθαριότητας δήμου

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 45χρονου πατέρα της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών», εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 45χρονος είχε πάρει μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης το 2020 επικαλούμενος λόγους υγείας

Ο 45χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, ενώ το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του. «Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου προσθέτοντας ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz99jmycf315)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ